MISS MP19 ON RIIKKA UUSITALO

MP19_DSC_2982

Kuvaaja Heidi Koivunen

Miss MP19 -tittelin sai tänään MP-messuilla Riikka Uusitalo Helsingistä. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Olivia Myllylä Kokkolasta ja toiseksi perintöprinsessaksi Jenna Liiti Hämeenlinnasta. Näytteilleasettajien Suosikki sekä Radio Cityn kuuntelijoiden suosikki -palkinnot korjasi talteen Janina Vänttinen Hämeenlinnasta.

MP-messujen yhteydessä on jo kuusi vuotta järjestetty kilpailu, joissa valitaan moottoripyörähenkinen kaunotar. Edellisinä vuosina on valittu Miss MP18, Miss MP17, Miss MP16, Miss Superenduro 2015 ja Miss Supercross 2014. Kilpailun järjestäjänä on toiminut alusta alkaen promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy yhteistyössä MP-messujen kanssa.

Joka vuosi kiinnostus jo perinteeksi muodostunutta kilpailua kohtaan on kasvanut. Erilainen konsepti ei keskity pituuksiin, painoihin tai bikinikierrokseen. Finalistit nähtiin viikonlopun aikana Miss MP19 Show’ssa. Voittajan valintakriteereinä oli ulkoisten ominaisuuksien lisäksi asenne, persoona ja kyky ottaa yleisö haltuun. Tänäkin vuonna kokonaisuus ratkaisi.

“Tuntuu todella hienolta, koska annoin kilpailulle kaikkeni. Valmistauduin sekä henkisesti että fyysisesti ja janosin voittoa, sitähän täältä tultiin hakemaan. Kokemus oli enemmän kuin mitä osasin odottaa”, kertoo Miss MP19 Riikka Uusitalo. “Olen täysin valmis vuoden tuomiin mahdollisuuksiin.”

Tuomaristoon kuuluivat Vesa Koivunen Bike-lehdestä, MP-messuilta Niko Kantola, valokuvaaja Hans Lehtinen, Miss MP18 Marika Laine, Miss MP17 Alina Voronkova, Radio Citystä Janica Saxelin sekä juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen, joka toimi myös Miss MP19 Show’n tuottajana.

Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan Liiton toimeksiannosta. MP-messut on avoinna vielä su 3.2. klo 10-17 Messukeskuksessa Helsingissä.